SUNTEM CREATIVI ­čśë

POVESTEA NOASTRA

Ne-am proiectat ├«ntregul proces ╚Öi produsele oferind tot ceea ce ├«ntreprinderile mici au nevoie atunci c├ónd ├«ncep drumul in online. Lucrul cu noi este ├«ntotdeauna o experien╚Ť─â rapid─â, u╚Öoar─â ╚Öi f─âr─â probleme. Oferim clien╚Ťilor no╚Ötri un control complet asupra site-ului lor, f─âr─â un pre╚Ť ridicol, iar echipa prietenoas─â ofer─â expertiza chiar ╚Öi dup─â ce site-ul dvs. Web este LIVE.

 

Filozofie

Filozofia companiei noastre este de a crea tipul de site pe care majoritatea întreprinderilor il doresc: ușor de găsit, elegant și atrăgător, încărcare rapidă, responsive mobil și ușor de utilizat.

 

Misiunea noastra

In primul rand clientul este pe primul loc. Ne dam tot interesul ca website-ul pe care il cream sa fie unul unic care foloseste ultimele tehnologii 2018. Chiar si dupa finalizarea website-ului vom putea furniza servicii de mentenanta si publicitate pentru a putea monetiza afacerea dumneavoastra.

DESIGN GROUP

Cu designerii no╚Ötri c├ó╚Ötig─âtori, recunoa╚Ötem faptul c─â utilizabilitatea, func╚Ťionalitatea ╚Öi vizualizarea sunt trei dintre cei mai importan╚Ťi factori atunci c├ónd proiect─âm interfe╚Ťe sau site-uri Web. Folosind aceast─â strategie, lucr─âm ├«mpreun─â cu dvs. pentru a ne asigura c─â mesajele dvs. ╚Öi obiectivele de marketing sunt realizate cu desenele create. Vom lucra ├«mpreun─â cu dvs. ╚Öi v─â vom aduce ideea la via╚Ť─â.DEVELOPMENT GROUP

Ca o companie lider de dezvoltare de aplica╚Ťii mobile, Zmuth.com are o vast─â experien╚Ť─â ├«n crearea de aplica╚Ťii mobile de ├«nalt─â performan╚Ť─â, pline de caracteristici, pentru toate platformele mobile majore, inclusiv iOS, Android, BlackBerry OS ╚Öi Windows Mobile. Dezvoltatorii de aplica╚Ťii mobile din Zmuth.com pot crea aplica╚Ťia potrivit─â care s─â corespund─â nevoilor dvs. de afaceri, industrie ╚Öi / sau verticale.


Alex Toma

Alex Toma

CEO/ STRATEGY MANAGER
Marius Enache

Marius Enache

CREATIVE DIRECTOR
Elena Scarlat

Elena Scarlat

WEB DESIGN
Ioana Ariton

Ioana Ariton

PPC MARKETING


Hai sa Incepem Proiectul Tau!

Te vom ajuta sa-ti materializezi visele si sa cresti in mediul online.


CONTACTEAZA-NE