ONLINE MARKETING

Online Marketing Accesibil

Noua noastra abordare de propagandă în publicitate este îndreptată spre crearea și construirea unei iubiri profunde pentru brandul dvs. Folosim o abordare netradițională a mijloacelor de comunicare tradiționale – depășind standardele, metodele și practicile învechite de implicare a publicului
Email Marketing

Proiectați campanii de e-mail marketing cu instrumente simple drag & drop. Designul dvs. este garantat să arate uimitor în fiecare căsuță de email, pe fiecare dispozitiv. Vă oferim un nivel fără precedent de confort și ușurință atunci când creați și trimiteți campanii de e-mail. Va punem la dispozitie si bazele noastre de date la care putem trimite noi sau dvs.Monitorizare Campanii si Rapoarte

Urmărirea performanței campaniei dvs. de e-mail marketing este mai ușoară cu software-ul de marketing pentru e-mailuri pe care il folosim. Puteți obține cu ușurință o perspectivă asupra numărului de destinatari care au deschis e-mailul dvs., a numărului de e-mailuri afișate, a ratelor de dezabonare și a clicurilor prin statistici. Zmuth oferă o varietate de moduri de analiză și interpretare a performanței campaniei dvs. cu diagrame și date pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți campaniile. De asemenea putem creea campanii de email automatizate in functie de comportamentul clientilor dvs.Trimiteți campania dvs. și asigurați-va livrarea in INBOX.

Campaniile de e-mail pot fi trimise la dispoziția dvs., pe măsură ce le stocăm în cloud, ceea ce înseamnă că le puteți accesa oricând și oriunde pe desktop, pe tabletă sau pe iPhone. Planificați-vă campania sau trimiteți-o imediat. Verificați imediat livrarea în rapoartele și statisticile noastre. Ratele de livrare ridicate sunt garantate deoarece avem bucle de feedback cu toți principalii furnizori de servicii de internet ( Amazon SES, MailChimp etc)Social Media Marketing

Un instrument puternic de comunicare, social media permite companiilor să ajungă la clienții lor acolo unde sunt, caracterizând în același timp mărcile lor și extindându-și baza de clienți. Dacă este făcută în mod corect, marketingul social media poate crește și eficacitatea altor tehnici de marketing – inclusiv SEO și SEM – ajutând la crearea legăturilor naturale și să stimuleze traficul, conștientizarea, recunoașterea mărcii și bunăvoința. Dacă v-ați confruntat cu strategia de social media, cu managementul sau cu publicitatea, vă putem ajuta.


AFLA MAI MULT

Ce este Social Media Marketing?

Marketingul social media, sau SMM, este o formă de marketing pe internet care implementează diverse rețele media sociale pentru a atinge obiectivele de marketing și de branding. Marketingul mass-media socială acoperă în principal activitățile care implică partajarea socială a conținutului, videoclipurilor și imaginilor în scopuri de marketing, precum și publicitatea media plătită.


Cum va putem ajuta?

Suntem o banda sociabila si noua noastra afacere vine in principal din recomandari de la clienti si prieteni care stiu cum lucram. Nu credem că vânzătorii ar trebui să facă toate discuțiile pentru noi și vă recomandăm să vorbiți direct clienților noștri pentru a înțelege cine suntem și ce facem.
Prețul nostru de social media este complet individualizat și se bazează pe situația actuală și pe obiectivele dvs.De ce aveți nevoie de un management social media?

Clienții dvs. sunt pe social media.

Indiferent de industria în care se află compania dvs., clienții dvs. folosesc zilnic media sociale. Este important să le păstrați angajați și conectați la marca dvs., astfel încât să fiți întotdeauna prima lor opțiune.

Există oameni care caută compania dvs.

Dacă compania dvs. oferă un produs sau un serviciu, puteți să pariați că există oameni care vorbesc despre acest lucru și caută companii care oferă acest serviciu. Serviciul nostru de management social media vă va ajuta afacerea să se alăture conversației și să genereze noi clienți.

Oamenii vorbesc despre compania dvs. pe social media.

Trebuie să ascultați ceea ce spun clienții dvs. despre compania dvs. pe social media și să răspundeți preocupărilor lor. Serviciile noastre de management social media se concentrează pe evidențierea aspectelor pozitive ale a ceea ce compania dvs. are de oferit și răspund sincer la observațiile negative.

Companiile merită o gestionare socială media socială.

Majoritatea proprietarilor de afaceri și managerii de marketing nu au timp să-și gestioneze toate canalele media sociale. Fiecare membru al firmei noastre a primit certificarea în managementul social media și agenția noastră vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de marketing și o nouă bază de clienți.Marketing pe Mobil

Mobile Marketing este cea mai recentă tehnologie care vă ajută să atrageți mai mulți clienți noi – clienți care cheltuiesc mai mulți bani, mai frecvent! Vă putem ajuta să lansați o campanie de marketing mobil de succes pentru conectarea, comunicarea și păstrarea clienților dvs. din nou si din nou.


AFLA MAI MULT

Cum facem

Marketingul online este considerat una dintre cele mai populare metode de marketing. Numarul mare de utilizatori mobili depaseste potentialul unei campanii de marketing online. Pe măsură ce utilizatorii de telefoane mobile sunt mai mulți, eficacitatea și eventualul succes al unei campanii de marketing mobil ar fi mult mai puternice decât ceea ce v-ați putea aștepta de la o campanie de marketing online, care este încă o metodă foarte populară de marketing astăzi.Serviciile noastre de Mobile Marketing

  • Website-uri mobile friendly
  • SMS Marketing
  • Mobile Search Campaigns
  • HTML5 and CSS3
  • Mobile Commerce
  • 2D Barcodes/QR Codes
  • Aplicatii Mobil Android & IOS
  • Mobile Marketing display campaignsHai sa Incepem

Proiectul Tau!


Iti transformam visele in realitate si te ajutam sa cresti.


CONTACTEAZA-NE ACUM