PAY PER CLICK
Ce este Pay Per Click?

PPC înseamnă plata pe clic, un model de marketing pe internet, în care agenții de publicitate plătesc o taxă de fiecare dată când se face clic pe unul dintre anunțurile lor. În esență, este o modalitate de a cumpăra vizite pe site-ul dvs., mai degrabă decât să încercați să “câștigați” aceste vizite organic.
Publicitatea pe motoarele de căutare este una dintre formele cele mai populare ale PPC. Acesta permite agenților de publicitate să liciteze pentru plasarea anunțurilor în legăturile sponsorizate ale unui motor de căutare atunci când cineva caută un cuvânt cheie care are legătură cu oferta lor.
Managementul PPC

Platformele precum Google AdWords, Facebook și anunțurile Bing sunt importante pentru afacerea dvs. Cu ajutorul expertizei noastre de marketing pay-per-click (PPC), vă putem ajuta să fiti la nivelul următor. Personalizăm strategia și raportarea adaptate nevoilor dvs.
Oferim suportul și îndrumarea de care aveți nevoie pentru a vă atinge scopul, fie că este vorba despre maximizarea randamentului investiției, creșterea numărului de clienți potențiali sau cunoașterea mărcii.Servicii Pay Per Click


Audit PPC

Procesul nostru de audit al PPC pornește de la înțelegerea obiectivului de audit, de acoperire și de la analiza datelor.


Publicitate Bing

Cu toate ca BING nu este asa de cunoscut precum GOOGLE, merita incercat deoarece costurile sunt mult mai mici. Este pretabil pentru bugete mai mici dar este cu siguranta un plus pentru afacerea dvs.Publicitate Facebook & Instagram

Zmuth vă poate ajuta cu campaniile sociale plătite, care vă pot transforma traffic-ul in vanzari.


Display Advertising

Anunțurile dvs. grafice vor viza un public care a indicat deja un interes pentru serviciul sau produsul dvs.Google AdWords

Cu noi este mai ieftin decat fara, deoarece optimizam campaniile in asa mod incat veti iesi in castig iar campaniile vor fi mai ieftine.


Remarketing & Retargeting

Remarketing, cunoscut si ca retargeting, este o metoda de publicitate online care te ajuta sa ajungi din nou in atentia celor care ti-au parasit site-ul fara a cumpara sau a indeplini un obiectiv.


Proces scurt al campaniei noastre cu Pay Per Click:

Serviciul nostru de gestionare cu plata-pe-clic (PPC) include următoarele componente:

  • Strategia campaniei de căutare PPC
  • Cercetarea și selecția cuvintelor cheie
  • Dezvoltarea reclamei la anunțuri
  • Setarea campaniei
  • Gestionarea ofertelor și urmărirea ROI
  • Optimizarea și dezvoltarea paginilor de destinație ( Landing Pages )
  • Gestionarea și analiza campaniilor
  • RetargetingREZULTATE!

Raportăm lunar cu privire la succesul campaniei dvs. în ceea ce privește alegerea cuvintelor cheie și alegerea textului și vom crea un raport de rang pentru a ști unde se clasifică organic pentru cuvintele cheie pe care le plătiți. În plus, după ce examinați raportul, vom rezerva un apel de o oră cu membrii echipei dvs. pentru a explica progresul și direcția campaniei dvs. și pentru a răspunde la orice întrebări pe care le puteți avea.

Hai sa Incepem

Proiectul Tau!


Te ajutam sa iti transformi visele in realitate, apoi te ajutam sa cresti si sa faci profit.


CONTACTEAZA-NE ACUM