OPTIMIZARE GOOGLE ADWORDS CU

INTELIGENTA ARTIFICIALA
Promovare Google Adwords cu Inteligenta Artificiala
Serviciile Noastre


Integrare

Folosind un plug-in simplu sau un crawler de site web, Zmuth va analiza și va importa catalogul de produse - întotdeauna să rămână la curent cu orice schimbări efectuate.Advertising

Zmuth automatizează complet crearea de anunțuri Google. Folosind o copie creativă furnizată de dvs., A.I. achiziționează cuvinte cheie relevante și destinații de plasare a anunțurilor legate direct de produsele dvs., limitată doar de bugetul dvs.Deep Learning & Optimizing

A.I. învață de la fiecare client, click, conversie, dispozitiv și cuvânt cheie. Pe măsură ce timpul trece, A.I. înțelege mai mult decât orice om în mod semnificativ. A.I. va elimina anunțurile care nu funcționează bine și le vor impulsiona pe cele care functioneaza.
Google AdWords este genial dacă este bine făcut!

Dacă este folosit corect, AdWords vă poate accelera vânzările. Provocarea este să știm cum o face și nu în ultimul rând cum să o actualizăm.

Aici la Zmuth folosim cea mai recentă tehnologie de inteligență artificială pentru a optimiza campaniile și performanța dvs. in Google AdWords. Utilizăm Machine Learning pentru cel puțin două scopuri principale.


Foarte Important de Stiut!

Managementul si Simularea Licitatiilor Google ( BID) .

Setarea optima a pretului de licitatie este foarte complexa si depaseste limitarile umane, de aceea promovarea prin inteligenta artificiala include algoritmi de învățare automată pentru a ajusta cu precizie licitațiile pentru toate cuvintele cheie, tipurile de dispozitive, zone, segmentele, remarketingul și multe altele. Acest lucru este combinat cu modele predictive care au învățat cum să se adapteze în mod proactiv.

Procesarea Limbajului.

Descărcăm toate datele despre produse magazinului dvs. online și generăm cuvinte cheie pe baza unor produse specifice și o setăm automat în contul dvs. Google AdWords.

Rezultatul este că, în mod obișnuit, am creat un factor de 10-14 de cuvinte cheie pe produs în magazinul dvs. online și le-am creat foarte precis. Deci, dacă aveți 2000 de produse, noi în mod obișnuit am creat 20 000 – 28 000 de fraze de căutare pentru a vă oferi o acoperire optimă.

Este posibil ca unele cuvinte cheie să nu se transforme în vânzări, dar acestea fac parte din algoritmii noștri de învățare, iar motorul nostru de licitare se va ajusta în consecință. Cu toate acestea, vă putem garanta că vom găsi toți clienții relevanți care caută produsul dvs.

ÎNTOTDEAUNA SINCRONIZAT – Oferim anunțuri actualizate 24/7/365.

Integrarea noastră asigură faptul că întotdeauna avem cele mai recente informații despre produsele din magazin.

Astfel, toate prețurile, descrierile produselor, imaginile și meta-datele rămân actualizate, asigurându-vă că anunțurile dvs. sunt cât se poate de relevante.

Frecvența de actualizare a integrării Zmuth poate fi ușor de configurat în funcție de cerințele dvs.Procedura Noastra


IMPLEMENTARE

AUTOMATIZARE

OPTIMIZARE

Analiza & Raportare

Cum te putem ajuta?

Suntem o echipa sociabila si noua noastra afacere vine in principal din recomandari de la clienti si prieteni care stiu cum lucram. Nu credem că oamenii nostri de vanzari ar trebui să facă toate discuțiile pentru noi și vă recomandăm să vorbiți direct clienților noștri pentru a înțelege cine suntem și ce facem. Prețul nostru de management si optimizare Google Adwords este complet individualizat și se bazează pe situația actuală și pe obiectivele dvs.

 


CONTACTEAZA-NE ACUM