WORDPRESS WEBSITE

De Ce WordPress?

Un CMS sau un sistem de gestionare a conținutului este un instrument care vă permite să gestionați independent conținutul site-ului dvs. WordPress este flexibil, foarte personalizabil, ușor de utilizat și este un sistem de management al conținutului (CMS). Puteți să-l utilizați pentru bloguri, site-uri de afaceri mici și chiar pentru comerțul electronic.
Avem dezvoltatori de înaltă calificare, care pot aduce site-ul dvs. la zi și pot adăuga acea atingere personalizată pe care ați dorit-o întotdeauna.


Cum Realizam


Instalarea Temei

Vom instala orice temă WordPress gratuită sau premium și o vom face unicata.

1

Extensii Premium

Vom instala extensiile necesare pentru a va optimiza viteza site-ului si multe altele.

2

Continut

Dezvoltăm conținut unic pentru site-ul și blogul dvs. pentru a vă asigura că rămâneți în fața competitorilor.

4

SEO

O suită completă de servicii SEO care ajută trafficul organic să genereze vanzari, să și să crească profiturile.

5


Teme Personalizate WordPress

La Zmuth, WordPress este costumul nostru cel mai frumos și ne străduim să vă oferim servicii de personalizare tematică WordPress, care vă permite să vă transformați temele în soluții care sunt all-inclusive, versatile și nituite. În timp ce personalizam temele, luăm toate măsurile necesare pentru ca aceasta să fie responsive și compatibilă pe diferite platforme. Oferim servicii care fac ca această personalizare să devină o poveste plăcută.

Servicii Teme WordPress


Instalarea Temei

Vom instala WordPress și orice temă gratuită sau premium WordPress și vom face să pară exact ca unul din demo-urile alese.


WordPress SEO

Ajutăm bloggerii și proprietarii site-urilor WordPress să sporească vizibilitatea site-ului sau a blogului lor în motoarele de căutare, cum ar fi Google.Creare Continut

Oferim servicii de dezvoltare de conținut web cum ar fi planificarea conținutului, scrierea, editarea și analiza cuvintelor cheie.


Securitate WordPress

Ne asiguram sa aveti update mereu la ultima verisune de wordpress cu toate extensiile de securitate chiar si SSL.Extensii Premium

Veți începe prin a avea un site web. Desigur,dupa aceea, putem instala și seta cât mai multe plug-in-uri doriți sau aveți nevoie.


WordPress Hosting Transfer

Vom muta cu siguranță întregul site WordPress, e-mailuri și baze de date în noul cont de găzduire.
Hai sa Incepem

Proiectul Tau!


Te ajutam sa-ti transformi visele in realitate, apoi te ajutam sa cresti si sa faci profit.


CONTACTEAZA-NE ACUM